top of page
tiilitehdaslogo-rosot6.png
kaikukortti_logo-valk.png

Kulttuuri kuuluu kaikille!

Tiilitehdas on Kaikukortti-kohde. Kortilla tarjotaan taloudellisesti haastavassa tilanteessa oleville tuusulalaisille mahdollisuus kokea ja harrastaa kulttuuria maksutta.

Tiilitehtaan toimintaa pyörittävä Jokelan Elävän Alakulttuurin Kehitysyksikkö, eli Jekku ry, tarjoaa kaikukortti-pääsyliput omalla kustannuksellaan.

Mikä on kaikukortti?

Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten, perheiden ja ikäihmisten mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä.

Kaikukortteja voivat saada Kaikukortti-verkostoon kuuluvien sosiaali- ja terveydenhuollon (sote) tai hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen (hyte) toimijoiden sekä joidenkin järjestöjen asiakkaat, jotka ovat vähintään 16-vuotiaita ja tiukassa taloudellisessa rahatilanteessa eivätkä voi siitä syystä hankkia pääsylippuja tai kansalaisopiston kurssipaikkoja.

Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja kaikkiin niihin kulttuuripalveluihin, jotka kuuluvat valtakunnalliseen Kaikukortti-verkostoon. Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia lippuja myös omille lapsille ja lastenlapsille samaan tilaisuuteen, johon on itsekin osallistumassa.

Lisätietoja Kaikukortista: www.kaikukortti.fi

Miten käytän kaikukorttia Tiilitehtaalla?

Voimassaolevalla kaikukortilla voit tilata maksuttoman pääsylipun Tiilitehtaan tapahtumiin. Lippu tilataan Jekku ry:n verkkokaupasta. 

1. Valitse näillä verkkosivuilla ohjelma-valikosta kiinnostava tapahtuma ja klikkaa liput ja info-painiketta. Pääsymaksullisissa tapahtumissa nappi ohjaa sinut automaattisesti Jekku ry:n lippukauppaan. 

2. Syötä lippukaupassa omat tietosi ja käytä alennuskoodia KAIKUKORTTI. Alennuskoodilla saat 100% alennuksen ja lippu on sinulle maksuton.  

verkkokauppaohje-1.jpg

3. Paina "kassalle" ja vie tilaus loppuun. Loppusumman ollessa 0e, sinulta ei veloiteta maksua. Liput voi ladata tietokoneelle ja ne lähetetään automaattisesti myös ilmoittamaasi sähköpostiin. 


Lippuja voi hankkia myös Tiilitehtaan ovelta, mutta suosittelemme hankkimaan lipun etukäteen, sillä monet tapahtumistamme myydään loppuun. 

HUOM! Kaikukortit ja pääsyliput skannataan ovella. Varmista että kaikukortti on voimassa tapahtumapäivänä. 

bottom of page