tiilitehdaslogo-rosot6.png

Viimeinen viikko ja talviteloille! 

päättäjäispromo3-editblur2.png

Ihana kesäravintolamme juhlistaa kauden päättäjäisiä 11.9. lauantaina!

Ravintola Tiilitehtaan kesä on ollut ikimuistoinen. Kesän kääntyessä hiljalleen kohti syksyä on aika laittaa ravintola talviteloille.

Viimeisen illan konsertissa Antti Autio.

Showtime klo. 19.30
Liput 6€


 

päättäispromo-antti.jpg

'Antti Autio on viime vuosina noussut yhdeksi Suomen arvostetuimmaksi laulaja-lauluntekijäksi. 11.10.2019 julkaistu ”Pihalla tuulee taas” jatkoi Aution omailmeistä rock-pop-folk -henkisen musiikin linjaa syventäen sitä uusiin ulottuvuuksiin. Albumin on tuottanut Pimeys-yhtyeestä tuttu Pekka Nisu.

Antti Autio soittaa yhtyeensä kanssa raikkaaseen ja vahvaan laululyriikkaan sekä polveilevaan kitarointiin pohjautuvaa suomenkielistä musiikkia. Aution musiikki tunnetaan omaperäisestä tyylistään sekä intensiivisistä ja tunnelmallisista keikoistaan. Antilla on poikkeuksellinen kyky vangita kuuntelija tilaan jossa ajantaju sumenee. Kappaleet rakentuvat akustisen kitaran ja runollisen tekstin ympärille.

Vuonna 2017 ilmestynyt, laajasti kiitelty debyyttialbumi ”Minä tuon mukanani sateet” nosti Aution yhdeksi Suomen kiinnostavammaksi rock-pop-folk -artistiksi. Ahkerasti keikkaileva artisti on kuluvina vuosina kiertänyt Suomea myyden useat keikat loppuun. Klubikeikkojen lisäksi Autio on esiintynyt yhtyeensä kanssa mm. Ruisrockissa, Sidewaysissa ja Pori Jazzeilla. Spotifyssa Aution kappaleita on kuunneltu yli kaksi miljoonaa kertaa.'


 

Taidenäyttelyt ja tiilitehdasmuseo avoinna TO-SU klo 11-17:

Riitta Rantalainen & Sirpa Verkka: NOPLANSLAND
Noora Tirkkonen: Aistit herättäviä unimaisemia luonnosta.
Kerttu Hynni: Räiskyvää ja oivaltavaa pop-taidetta.

Saku Paavola: Tuoreen maalarin uteliasta taidetta.
Leena Nio: Lumoavaa mosaiikkitaidetta.
Niko Sandell: Monipuolisia töitä vuosien varrelta.

Vapaa pääsy!