top of page

Amuri

Amuri
Amuri

Aika ja paikka

16. heinäk. 2022 klo 20.00

Ravintola Tiilitehdas, Nukarintie 5, 05400 Tuusula, Finland

Lisätiedot

Amuri esiintyy Tiilitehdas Beer Festeillä 16.7.2022.

Tiilitehdas Beer Fest yhdistää rokkifestarin ja oluttapahtuman parhaat puolet. Tapahtumassa pääset maistelemaan herkullisen valikoiman käsityöläisolutta, tutustumaan ihmisiin panimoiden takana ja fiilistelemään upeita esiintyjiä!

Olutfestivaali järjestetään Tiilitehtaan vehreässä perinnemiljöössä. Terassin lisäksi sisällä Tiilitehtaassa on katettua tilaa festarivieraille. 30-luvun teollisuusromanttiikkaa huokuva tehdas tarjoaa festivaalille upeat puitteet ja Tiilitehtaan 54m pitkä rengasuuni pitää kesähelteellä sisätilat mukavan viileinä.

Tamperelainen Amuri on yhtä kuin Kalevi Suopursu, Mikko Siltanen, Anna Pesonen ja Sebastian Krühn. Yhtyeen odotettu kakkosalbumi ilmestyi tämän vuoden helmikuussa. Amurin lämmin, kaihoisa ja herkkä pop-iskelmä teki vaikutuksen jo debyyttilevyn myötä. 

Uusi albumi soi helmikuussa Radio Helsingin viikon levynä ja se on saanut kiitettävästi radiosoittoa. 

****

"Toisella albumillaan orkesteri soi rempseämmin ja sadunhohtoisemmin kuin kaihomielisellä esikoisellaan. Se myös määrittyy entistä selvemmin itsenäiseksi yhtyeeksi sen sijasta, että olisi vain yksi jäsentensä monista samankaltaisista projekteista. Sebastian Krühnin letkeä rumpalointi ja Anna Pesosen linjakkaat koskettimet luotaavat täydellisesti Suopursun ja Siltasen sävelkieliä, eikä esteettinen kokonaisote petä kertaakaan."

-Hannu Linkola, Soundi

Amurin Spotify

Liput myynnissä Jekku ry:n lippukaupassa: KLIKKAA TÄSTÄ!

Share This Event

bottom of page