top of page

Antti Autio

Suomen rakastetuin uuden polven laulaja-lauluntekijä Tiilitehtaalla.

Registration is closed
See other events
Antti Autio
Antti Autio

Aika ja paikka

08. heinäk. 2022 klo 20.00

Ravintola Tiilitehdas, Nukarintie 5, 05400 Tuusula, Finland

Lisätiedot

Tiilitehtaan ensimmäisen kesän päättäisissä soolokeikalla ihastuttanut Antti Autio palaa heinäkuussa Tiilitehtaalle koko yhtyeensä kanssa. 

Antti Autio on yksi Suomen rakastetuimmista uuden polven laulaja-lauluntekijöistä. Autio soittaa yhtyeensä kanssa raikkaaseen ja vahvaan laululyriikkaan sekä polveilevaan kitarointiin pohjautuvaa suomenkielistä musiikkia. Voimakkaat ja vilpittömät kappaleet kaipuusta ja rakkaudesta ovat lumonneet kuulijat ympäri Suomen. Ahkerasti keikkailevan artistin intensiiviset ja tunnelmalliset konsertit ovatkin useasti myyneet loppuun. Autiolla on poikkeuksellinen kyky vangita kuuntelija tilaan, jossa ajantaju sumenee.

Aution kehutut pitkäsoitot ”Minä tuon mukanani sateet” (2017), ”Pihalla tuulee taas” (2019) ja tuorein ”Kaikki talot huojuu” (2022) ovat vakiinnuttaneet artistin aseman Suomen musiikkikentällä. Spotifyssa hänen kappaleitaan on kuunneltu yli 7 miljoonaa kertaa. Muun muassa ”Tehty sinulle”-, ”Liikaa”- ja ”Minä tuon mukanani sateet”-kappaleet ovat onnistuneet maalaamaan esiin kuulijoiden tunteita hienovireisen lohdullisesti.

Antti Autio Spotify

Liput myynnissä pian! 

Share This Event

bottom of page