top of page

HEAVY BLUES: Kaleidobolt + Khat Moses

HEAVY BLUES: Kaleidobolt + Khat Moses
HEAVY BLUES: Kaleidobolt + Khat Moses

Aika ja paikka

05. heinäk. 2024 klo 0.00 UTC+3

Tiilitehdas, Nukarintie 5, 05400 Tuusula, Finland

Lisätiedot

HEAVY BLUES AND ALL THAT JAZZ!   

Tiilitehtaan perjantai 5.7. on pyhitetty uudemman aallon raskaalle,  mutta kuitenkin vilpittömän perinteikkäälle, bluespohjaiselle heavy  rockille.  Illan teema on Jekku ry:n kunnianosoitus naapurikylässä Järvenpäässä jo  vuodesta 1978 järjestetylle Puistobluesille. 

Rispect the roots, rock the  blues! 

Hyppää bluesjunaan ja nähdään Tiilitehtaalla. <3

Esiintymässä KALEIDOBOLT + KHAT MOSES

KALEIDOBOLT  -  Kuuntele tästä!

Bändin omintakeinen armotonta vauhtia etenevä ilmaisu pitää kuulijansa hereillä. Kaleidoboltin  talla pohjassa etenevä antaumuksellinen proto-metalli pitää upealla  tavalla kädestä bluesrockin kesyttömyyttä ja psykedeellisen rockin ennakkoluulottomuutta. Kaleidobolt on vauhdikas, nopea, hurja, hikinen  ja ennen kaikkea äärimmäisen vilpitön.

Kaleidobolt on vuonna 2014 Helsingissä perustettu voimatrio, jonka  musiikissa yhdistyvät progressiiviset biisirakenteet, murskaavat riffit  ja psykedeeliset äänimaisemat. Ajava groove ja murea räime päätyvät yhtyeen käsittelyssä armottomaan törmäystestiin. Kaleidobolt on  huippuunsa viritetty ja arvaamaton livebändi, joka on ansainnut  maineensa soittaessaan satoja klubi- ja festivaalikeikkoja ympäri Eurooppaa. 

KHAT MOSES  -  Kuuntele tästä!

Khat Moses soittaa vanhaa kunnon vanhan liiton heavy rockia.  Viisihenkisen yhtyeen soundissa klassiset särökitarat  yhdistyvät psykedeelisiin kappalerakenteisiin sekä bändin vokalistin hunajaiseen lauluääneen. Bändin soitossa voi kuulla kaikuja menneiden vuosikymmenien suuruuksista kuten vaikkapa Led Zeppelin tai Kingston Wall.

Soittoajat noin: 

21.00 KALEIDOBOLT 

19.30 KHAT MOSES

Saavuthan ajoissa! 

Share This Event

bottom of page