top of page

Josen Pimeä Puoli + Maa Ilmasta

Ilman pimeää ei ole valoa.

Josen Pimeä Puoli + Maa Ilmasta
Josen Pimeä Puoli + Maa Ilmasta

Aika ja paikka

14. heinäk. 2024 klo 15.00 UTC+3

Tiilitehdas, Nukarintie 5, 05400 Tuusula, Finland

Lisätiedot

Sunnuntaina 14.7. Tiilitehtaalla Josén Pimeä Puoli ja Maa Ilmasta!

Tapahtumaan on vapaa pääsy / 0e!

Aikataulu: 

16.30 Maa Ilmasta

15.00 Josén Pimeä Puoli

Josén Pimeä Puoli

Ilman pimeää ei ole valoa. Josén Pimeä Puoli raottaa elämän nurjaa puolta välillä nauraen, välillä itkien, toisinaan viekkaan ironisesti. Taustalla jyskyttää vinha rullaava rytmi

Maa Ilmasta

”Suomenkielistä instrumentaalimusiikkia” esittävä Maa ilmasta on kiertänyt ahkerasti kotimaata ja kerännyt nimeä hurjana livebändinä,  jonka keikoilla voidaan yhtälailla herkistellä ja maalailla kuin  heittäytyä rock’n’roll-hurmokseen. Toisaalta yhtye on noteerattu myös  taidemusiikin piireissä, kuten Rondo Classic -lehdessä.

Benjami Koskisen luotsaama Maa ilmasta soittaa  ennakkoluulotonta instrumentaalirockia suurella sydämellä. Yhtyeen  tunnelmallinen musiikki on välillä vakavaa ja välillä ei niin vakavaa.  Yhtyeessä vaikuttavat tällä hetkellä muusikot Aapo Lankinen, Santeri Kettu & Aapo Nieminen.

Vuonna 2016 Jyväskylässä perustettu ja nykyään Helsingistä toimiva  yhtye on tunnettu keikkaspektaakkeleistaan. Jokainen keikka on huolella  suunniteltu esitys, jolloin sekä yleisöllä että bändillä on hauskaa.  Hauskanpidon ja energisyyden vastapainoksi välillä voidaan kuitenkin  kääntyä sisäänpäin pohdiskelemaan.

Tervetuloa Tiilitehtaalle! 

Share This Event

bottom of page