top of page

KESÄPÄIVÄPUNK

Registration is closed
See other events
KESÄPÄIVÄPUNK
KESÄPÄIVÄPUNK

Aika ja paikka

08. heinäk. 2023 klo 12.00

Tiilitehdas, Nukarintie 5, 05400 Tuusula, Finland

Lisätiedot

KESÄPÄIVÄPUNK 2023

Lauantaina 8.7. Tiilitehtaalla juhlistetaan kesää punkin voimalla. Tapahtuma alkaa klo 12.00 Punkmuseon uuden valokuvanäyttelyn avajaisilla ja jatkuu koko illan viiden upean bändin voimin. Valokuvanäyttelyyn on vapaa pääsy. Keikoille pääsylipulla.

Tapahtumassa on tarjolla ruokaa, jäätelöä ja Tiilitehtaan monipuolinen juomakattaus.

Kivesveto Go Go

Kouvolalainen Kivesveto Go Go on tehtaillut modernin päivän maakuntalauluja Pohjola-talon varjoista jo lähes viidentoista vuoden ajan, ja siinä samalla – vähän kuin takaoven kautta – noussut yhdeksi suomipunkin suosituimmista nimistä. Ja miksei olisi, sillä kyllähän bändin nerokkaat rallit, kuten Tony, Tajuutsä jätkä? ja Äiti hei! ovat genrensä ehdottomia klassikoita. Kivareiden melodinen kaahaus rakentuu tarttuvien hoilotusten ja iskevien kitarariffien varaan.

Jätä Jämät

Tamperelainen Jätä Jämät soittaa melodista ja tarttuvaa punkrockia suomeksi. Bändiltä on julkaistu kolme EP-levyä, jotka on myyty lähes kaikki loppuun. Lyhyen hiljaisen jakson jälkeen bändillä on taas suunnitelmia studioon

Nyrkkitappelu

Nyrkkis juhlistaa kiertueellaan uutta albumiaan ”Ongelmanuorten sävellahja” joka ilmestyi 10.2.2023.  Jo vuosia Suomen suosituimpiin punkrock-yhtyeisiin lukeutuva Nyrkkitappelu julkaisi 2020 neljännen albuminsa ”Isosta nyrkistä naamaan” josta muodostui bändin selkeä läpimurtolevy. Pitkäsoitto sai loistavat arvostelut ja sitä seuranneet keikat ympäri Suomen vahvistivat bändin asemaa yhtenä kotimaan kovimmista livebändeistä. Uutta musiikkia Nyrkkis julkaisi jo heti albumin jälkeenkin, mm. radiohitin ”Vitosen stretsit”.  2022 Soundi-lehti totesi keikka-arviossaan;  "Yhtye paahtoi parasta Suomessa tällä haavaa tehtävää katurokkia Iggy and the Stoogesin linjoilla ilman hengähdystaukoja.. Orkesterin osuviin sanontoihin ja iskulauseisiin pohjautuvat kertosäkeet ovat vastustamattomia ja lavalla meno oli pääsääntöisesti yhtä vauhdikasta kuin katsomon puolellakin. Juuri sopivan pituiset kappaleet viimeistelivät oikeaoppisen rokkikeikan."

Lapsuus

Lapsuus on epätoivoisen raivokas yhtye, jonka musiikissa kevyet pop-melodiat kannattelevat tekstejä ihmisenä ihmisten keskellä elämisestä.  Soundin arvio ’Kaikki menee mustaksi’ -albumista;  ”Kaikki menee mustaksi on toistaiseksi vuoden ja vuosikymmenen raikkain suomipunklevy. Bändin komppi puskee eteenpäin kuin höyryjuna, melodiset kitaran juoksutukset ja riffittelyt kuljettavat biisejä nopeasti ja ketterästi. Miltei jokainen Kamilan hoilaama säe iskeytyy sydämeen moukarin lailla.” (Soundi)

Renttu ja Jämät

Renttu & Jämät on Kouvolan yöstä ponnistava nelihenkinen retkue joka on soittanut rappioromanttista rokkiaan jo yllättävän monen vuoden ajan. Renttujen varmaotteinen lava työskentely on taattu rokki show. Yhtyeen aiemmat julkaisut "Lisää Piiskaa!" (EP 2018) ja "Nopeet, hitaat ja rumat" (LP 2020) saivat tammikuussa jatkoa yhtyeen toisella pitkäsoitolla nimeltään ALEPOP.

Showtimet noin:

21.00 Nyrkkitappelu

20.00 Jätä jämät

19.00 Kivesveto Go Go

18.00 Lapsuus

17.00 Renttu ja Jämät

Liput ennakkoon 19e

Ovelta 22e

Noin 500m päässä Tiilitehtaasta on uimaranta ja kauppa.

HUOM. Jos omistat Kaikukortin: Hanki lippu ennakkoon tilaamalla se verkkokaupan kautta.

Syöttämällä alennukoodin KAIKUKORTTI saat lippuun 100% alennuksen ja saat tilattua lipun veloituksetta.

Lippu ja henkilökohtainen kaikukortti esitetään ovella.

Share This Event

bottom of page