top of page

KESÄPÄIVÄPUNK: Puhelinseksi + Pojat + Maria Makaaberi + Too Slow + Hurt Kobains

Myyntipaikkojen varaus on päättynyt.
Katso muut tapahtumat.
KESÄPÄIVÄPUNK: Puhelinseksi + Pojat + Maria Makaaberi + Too Slow + Hurt Kobains
KESÄPÄIVÄPUNK: Puhelinseksi + Pojat + Maria Makaaberi + Too Slow + Hurt Kobains

Aika ja paikka

29. kesäk. 2024 klo 18.00 UTC+3

Tiilitehdas, Nukarintie 5, 05400 Tuusula, Finland

Lisätiedot

Lauantaina 29.6 Tiilitehtaalla juhlistetaan kesää punkin voimalla.

Tervetuloa Tiilitehtaalle viettämään vuoden kesäisin, iloisin, jäätelöisin ja punkein päivä. Kesäpäiväpunk!  

Viereisellä Jokelan lammella (500m) uimaranta. :)

Esiintymässä: 

21.00 Puhelinseksi

20.00 Pojat

19.00 Too Slow

18.00 Maria Makaaberi

17.00 Hurt Kobains

PUHELINSEKSI

Katkeransuloista punk rockia soittava Puhelinseksi on täynnä tunnetta. Sydäntäsärkevät tekstit ja riipaisevat melodiat  toimitettuna armottomalla energialla on yhtyeen tavaramerkki. Vuonna  2015 Rovaniemellä perustettu yhtye on kiertänyt kiihtyvällä tahdilla  ympäri Suomea ja muuta Eurooppaa.

Vuoden 2016  Meillä on ikävä kaikkea -minialbumin rujon  kauniista punkista Puhelinseksi on kulkenut hienovaraisesti kohti  syvempiä sävyjä. Kesäkuussa 2022 ilmestynyt yhtyeen toinen täyspitkä  albumi Vieraita toisillemme (Svart Records) on vakavailmeisempi  rock-levy, joka nousi Suomen Viralliselle Fyysiselle albumilistalle  sijalle 8. ja Puhelinseksi valittiin YleX-radiokanavan Läpimurto  2022-listalle.

POJAT

Vuonna 1990 ensimmäisen albuminsa julkaissut Pojat nousi joensimetreillä niin sanotun ramopunk-genren huipulle Ne Luumäkien ja Luonteri Surfin ohella. Vuonna 1992 tammikuussa nousi "Pasi Virtanen" virallisen singlelistan ykköseksi. Vuosien varrella bändi on julkaissut yhdeksän studioalbumia mukaan lukien uusin julkaisu, vuoden 2023 "Nämä ajat". Näiden lisäksi se on julkaissut koko joukon singlejä, Ep-levyjä, kokoelmia sekä osallistunut erilaisiin yhteistyö projekteihin kuten esimerkiksi Ne Luupojat Surf -nimikkeen alla julkaistuilla joululevyillä ja livelevyllä. Miika Söderholm julkaisi lisäksi oman soololevyn "Kuusnolla" vuonna 2016. 

TOO SLOW

SLACKER POP AND CRY BABY HARMONIES FROM HELSINKI FINLAND SINCE 2016.

MARIA MAKAABERI

Maria Makaaberi on porilaislähtöistä vaihtoehtorockia kuvitettuna milleniaalin epäsovinnaisella ja rehellisellä mielenmaisemalla. Kaikkea raivokkaista kitaravalleista hellyyttävään helinään ja koukeroisesta kerroksellisuudesta suoraviivaiseen punkrokkiin.

Maria Makaaberin omakustanteista debyytti-EP:tä "Väärällä radalla" on kuunneltu Spotifyssa yli 100 000 kertaa. Bändi julkaisi 2021 tuplasinkkunsa "Pyhä vitutus/Hyvä muija". Yhtye valmistelee parhaillaan ensimmäistä pitkäsoittoaan.

HURT KOBAINS

Bändi Keravalta.

Eventti facebookissa: https://www.facebook.com/events/408589018842318

Liput myynnissä pian! 

Share This Event

bottom of page