top of page

SAIMAA + SAARISALO

Myyntipaikkojen varaus on päättynyt.
Katso muut tapahtumat.
SAIMAA + SAARISALO
SAIMAA + SAARISALO

Aika ja paikka

11. heinäk. 2024 klo 17.30 UTC+3

Tiilitehdas, Nukarintie 5, 05400 Tuusula, Finland

Lisätiedot

"Voisko tääl olla ees pari astetta enemmän lämpöö!"

-Matti Mikkola Tiilitehtaan stagella vappuaattona 2022

Legendaarisen pitelemätön rockyhtye SAIMAA tekee paluun Tiilitehtaalle heinäkussa 2024 - ja kyllä lupaamme, että tällä kertaa on lämpösempää! 

SAIMAA

Matti Mikkolan luotsaama Saimaa on erityislaatuinen  yhtye, joka jatkuvan sutkutuksen ja hutkutuksen ajamana kurkottaa kohti  loputonta soittoeuforiaa. Huippumuusikoista koostuvan kollektiivin  seikkailu musiikin parissa on vapautunutta, grandiöösiä ja ihanan  rajoittamatonta. Pepe Willbergin ja Pyhimyksen solistoimien platinalevyjen, Ylen Urheilu-Suomi-scoren ja  arvostelumenestykseksi nousseen cover-levyn kautta yhtye on synnyttänyt  hallitun progen, classic rockin, funkyn viihdemusan sekä klasarin  superpyörteen, jonka sävyissä soi Suomi-iskelmän kaiho.

60- ja 70-lukujen soundeista ja estetiikasta häpeilemättömästi  ammentava Saimaa onkin ylväimmillään nimenomaan livenä, lukuisten  huippumuusikoiden uppoutuessa hekumalliseen yhteissoittoon ja  vuorojamitukseen, jota hallitsevat yltäkylläiset telepaattiset voimat.

Yhtyeen pääasialliset säveltäjät Matti Mikkola ja Eppu Kosonen ovat suomalaisen musiikkikentän mestarikokkeja, jotka ovat tehtailleet hittejä niin JVG:lle, Vesa-Matti Loirille, Paula Vesalalle, Kaija Koolle, Juha Tapiolle kuin Lauri Tähkällekin.  Saimaan keittiössä operoidaan kuitenkin kaukana pop-musiikin laeista ja  raameista. On kuin pääsisi nauttimaan mestarikokkien herkkuluomuksista  heidän vapaa-ajallaan. Huikea ammattitaito, kokemus ja tekemisen riemu  luovat villin, värikkään ja yllätyksellisen kokemuksen, joka ei hevillä  unohdu.

Share This Event

bottom of page