top of page

Siiri Nordin Duo + Jonathan Hultén (swe) + Janne Masalin - Tuusulan Taiteiden Yö

Tiilitehtaalla kolme esiintyjää Tuusulan Taiteiden Yönä.

Siiri Nordin Duo + Jonathan Hultén (swe) + Janne Masalin - Tuusulan Taiteiden Yö
Siiri Nordin Duo + Jonathan Hultén (swe) + Janne Masalin - Tuusulan Taiteiden Yö

Aika ja paikka

09. elok. 2024 klo 18.00 UTC+3

Tiilitehdas, Nukarintie 5, 05400 Tuusula, Finland

Lisätiedot

Tuusulan Taiteiden Yönä järjestettävän Tiilitehtaan triplakonsertin keskiössä on tuttuun tapaan musiikki. Tove Jannsonin ja Suomalaisen taiteen päivän kunniaksi olemme valinneet artisteja, jotka hyödyntävät ilmaisussaan luonnonläheisiä teemoja. Kaikkien illan esiintyjien soundi tai musiikillinen ajattelu on omalla  tavallaan orgaanista.

21.15 Siiri Nordin Duo

20.00 Jonathan Hulten

19.00 Janne Masalin

Tapahtumaan on vapaa pääsy / Liput 0e. 

K18

Siiri Nordin Duo

Jotta marssit ja huutokuorot hetkeksi lakkaisivat pauhaamasta, ja tilalle saisi sen tahdikkaan kontrabasson, joka määrää kankeimmankin muumion ja herkkäkorvaisimmankin fakiirin tanssilattialle. Jotta voisi halutessaan rentoutua ystävien ja filharmoonikoiden seurassa, kuunnellen sitä huoletonta sävelmää, joka kantaa mukanaan muistoja, uusia ja vanhoja. Jotta samettimen nuotti saisi kesän vähyyden ja lyhyyden suloisesti unohtumaan. Lentäkööt sudenkorennot rakkaudesta jazz-standardiin. 

Siiri Nordin - Laulu, kitara

Lasse Sirkko - kontrabasso

Jonathan Hultén (SWE) 

Ruotsalainen laulaja-lauluntekijä Jonathan Hultén julkaisi debyyttialbuminsa (Chants From Another Place) vuonna 2020. Albumi on saanut inspiraationsa useista eri genreistä, kuten bluesista, elokuvamusiikista, elektronisesta musiikista, grungesta sekä myös Tove Janssonin ja Yoshitaka Amonon kuvituksista. Jonathan Hulténin musiikki vetää kuulijansa syvään ja heijastavaan taiteen ja runouden maailmaan.

Jonathan Hultén on sittemmin korostanut useilla videoesityksillä ja käsin piirretyillä animoiduilla musiikkivideoilla, että hänen kokonaisvaltainen lähestymistapansa musiikkiin on mukaansatempaavan ja esteettisen, kaikkiin aisteihin osuvan, kokemuksen luominen. Kokijana sinut kutsutaan paikkaan, joka on täynnä rauhallista kitaransoittoa, eteerisiä syntetisaattoreita ja melankolisia melodioita.

"2023 paras näkemäni keikka. Jonathan soitti yksin akustisella kitaralla Krökbacken festivaaleilla pohjoismaiden raskaimpien heavybändien seassa ja lunasti paikkansa koko festivaalin mieleenpainuvimpana musiikkiesityksenä. Vahva suositus!" 

-Jonas Jönsson, tuottaja/Tiilitehdas

Janne Masalin

Aiemmin slaavipunkkia, jazzia ja autotallirokkia sotkeneen Tundramatiksin ja 13-henkisen marssivan torvibändin Bad Ass Brass Bandin solisti Janne Masalin on urbaani pelimanni ja hipsterikiertolainen. Sooloartistina (2019) debytoineen Masalinin kakkoslevyn (“Kuoseja” 2023) biisit rakentuvat notkeista biiteistä, rokkaavasta livesoitosta ja hokemista. Kakkoslevyllä kuuluu selkeämmin myös Masalinin tausta esitysten ja elokuvien äänisuunnittelijana.

Akustisilla mies- ja haitari -soolokeikoilla biisit taipuvat runoista wanna be -spoken wordiin sekä lauluun. Tunnelma vuorottelee hartaasta pohdiskelusta mahtipontisiin julistuksiin. Keikat tapahtuvat usein Kleinbussien ja veneiden kattoluukuissa, julkisten saunojen eteisissä, kapakoissa ja ulkoilmoissa. 

Share This Event

bottom of page