top of page

SOLAR (Tikari Skateboards 2022)

SOLAR (Tikari Skateboards 2022)
SOLAR (Tikari Skateboards 2022)

Aika ja paikka

22. kesäk. 2022 klo 17.00

Ravintola Tiilitehdas, Nukarintie 5, 05400 Tuusula, Finland

Lisätiedot

Elokuvanäytös: Tikari Skakeboards - SOLAR

Kuvaus: Samuli Peurala

Leikkaus: Jussi Simonen

On olemassa muutama suhteellisen varma asia, nimittäin kuolema, verot ja se, että Tikarilta tulee uusi leffa. Tikari Skateboards on tallentanut suomalaista skeittausta jo parikymmentä vuotta tikarimaisella otteella. Vanhoilla meriiteillä tiimin ei kuitenkaan tarvitse ratsastaa, kun meno näyttää vain yltyvän.

7.5.2022 ensi-iltansa saanut skeittileffa on taidokkaasti tehty. Kuvaus ja leikkaus on tehty pieteetillä ja taiteellinen laatu edellä. Parttien ja elokuvan jaksojen välissä nähdään kivasti fiilis- ja hengailukuvia. Elokuvan visuaaliselta ilmeeltään tyylitelty rakeinen kuvanlaatu 8mm filmeineen yhdistettynä jaksoja kuljettaviin musiikkivalintoihin onnistuu kuvaamaan skeittausta kokonaisvaltaisena kaupunkikulttuurina. SOLAR on osoitus niin Tikarin skeittareiden kuin elokuvantekijöiden luovuudesta: Aina ei tarvita makeinta parkkia tai uusimpia kamoja. Rupunenkin asvaltti tai vaneriviritelmä riittää, kun asioita tehdään rakkaudesta lajiin. 

*****/*****

Näytökset Tiilitehtaalla keskiviikona 22.6.

17.00 SOLAR (S) - 0e

20.00 SOLAR (K18) - 0e

Elokuvanäytös on osa MLL Jokelan järjestämää Skeittikoulu-tapahtumaa:

Mitä: Skeittikoulu

Milloin: 22.6. klo 12.30-15.30

Missä: Notkopuiston skeittiparkki, Jyväkuja 13, Jokela

Kenelle: Kaikenikäisille ja -tasoisille skeittaajille

Hinta: 0e

MLL:n Jokelan yhdistys tarjoaa Notkopuiston skeittiparkilla vapaamuotoisen skeittikoulun kaikille halukkaille keskiviikkona 22.6.2022 klo 12.30-15.30. 

Osallistua voivat niin ensikertalaiset kuin jo pidempään skeitanneet, eikä tapahtuma tunne ikärajoja. 

Notkopuistoon saapuu kaksi kokenutta HELride Collectiven opettajaa. Mukana heillä on hyvän fiiliksen lisäksi kymmenkunta lainalaitaa ja -kypärää niitä tarvitseville. 

Osallistujat eivät ole tapahtumajärjestäjän puolesta vakuutettuja. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ja se on maksuton. HELride Collective on helsinkiläinen rullalautailuyhdistys. 

Share This Event

bottom of page