top of page

The B And The Band + Rebound

Registration is closed
See other events
The B And The Band + Rebound
The B And The Band + Rebound

Aika ja paikka

28. toukok. 2022 klo 20.00

Ravintola Tiilitehdas, Nukarintie 5, 05400 Tuusula, Finland

Lisätiedot

Intensiivisistä live-vedoistaan tunnettu trio, The B And The Band, julkaisi keväällä neljännen kokopitkän albuminsa ja palaa sen myötä nyt myös vanhalle kotipaikkakunnalleen, Jokelaan.

Vuonna 2009 kasattu yhtye keikkailee jälleen alkuperäiskokoonpanossaan ja nauttii täysillä siitä, että maailma on auki, keikat pyörii ja soitto soi!

Yhtyeen unituore Harmaakin päivä voi olla kaunis -albumi esittelee aiemmin suoraviivaisesta folk-punk-otteestaan tunnetusta bändistä uusia puolia kadottamatta kuitenkaan itselleen ominaista energiaa ja soittamisen armotonta riemua.

"Rajatapaukseksi" kutsuttu bändin uusi musiikki tippuu ehkä eri genrerajojen väliin, mutta tekee sen häikäilemättömästi juhlien!

Jokelassa bändi on nähty tällä kokoonpanollaan viimeksi vuonna 2015, joten nyt on jo korkea aika järjestää ilta vapaata ja kokoontua yhdessä vanhalle tiilitehtaalle kuulemaan ja kokemaan, miltä The B And The Band tänäpäivänä kuulostaa.

Ravintola Tiilitehtaan keikalla kuullaan kattava annos uutta musaa ja viritellään pitkästä aikaa taajuuksia myös vanhojen kesähittien pariin!

Illan toisena yhtyeenä Rebound!

Vantaan varjoisilta takametsiltä ponnistaa REBOUND, jonka kappaleet on tehty tarinoista rappiosta ja ikuisesta rakkaudesta. Tarinoista jumalan unohdetuista sieluista, jotka riippuvat unelmissaan. Lauluja voittajista, häviäjistä ja huijareista.

Älä jää yksin – saavu paikalle vanhojen ja uusien ystäviesi seuraan. Täältä ei taatusti tule kiire kotiin. Keikalla myynnissä The B And The Bandin uutta Harmaakin päivä voi olla kaunis -albumia, yksittäiskappaleita vanhoja levyjä, sekä vastapainettuja t-paitoja.

The B And The Band Spotify

The B And The Band Facebook

Liput 8e - Ei narikkaa! 

Share This Event

bottom of page