top of page

Tiilitehdas Beer Fest 14-16.7.2022

Registration is closed
See other events
Tiilitehdas Beer Fest 14-16.7.2022
Tiilitehdas Beer Fest 14-16.7.2022

Aika ja paikka

14. heinäk. 2022 klo 16.00 – 16. heinäk. 2022 klo 23.59

Ravintola Tiilitehdas, Nukarintie 5, 05400 Tuusula, Finland

Lisätiedot

Tiilitehdas Beer Fest järjestetään 14-16.7. Jokelan vanhalla Tiilitehtaalla.

Tiilitehdas Beer Fest yhdistää rokkifestarin ja oluttapahtuman parhaat puolet. Tapahtumassa pääset maistelemaan herkullisen valikoiman käsityöläisolutta, tutustumaan ihmisiin panimoiden takana ja fiilistelemään upeita esiintyjiä!

Olutfestivaali järjestetään Tiilitehtaan vehreässä perinnemiljöössä. Terassin lisäksi sisällä Tiilitehtaassa on katettua tilaa festarivieraille. 30-luvun teollisuusromanttiikkaa huokuva tehdas tarjoaa festivaalille upeat puitteet ja Tiilitehtaan 54m pitkä rengasuuni pitää kesähelteellä sisätilat mukavan viileinä.

Esiintyjät: 

Perjantai 15.7. KEIDAS 

Lauantai 16.7. AMURI

Tiilitehdas sijaitsee Tuusulan Jokelassa. Festareille on hyvät kulkuyhteydet. Jokelan juna-asemalta on vain 100m kävely Tiilitehtaalle. Junat kulkevat kaksi kertaa tunnissa ja Jokelaan ajaa suoralla yhteydellä Helsingistä reilussa puolessa tunnissa.

Tamperelainen Amuri on yhtä kuin Kalevi Suopursu, Mikko Siltanen, Anna Pesonen ja Sebastian Krühn. Yhtyeen odotettu kakkosalbumi ilmestyi tämän vuoden helmikuussa. Amurin lämmin, kaihoisa ja herkkä pop-iskelmä teki vaikutuksen jo debyyttilevyn myötä. 

Uusi albumi soi helmikuussa Radio Helsingin viikon levynä ja se on saanut kiitettävästi radiosoittoa. 

****

"Toisella albumillaan orkesteri soi rempseämmin ja sadunhohtoisemmin kuin kaihomielisellä esikoisellaan. Se myös määrittyy entistä selvemmin itsenäiseksi yhtyeeksi sen sijasta, että olisi vain yksi jäsentensä monista samankaltaisista projekteista. Sebastian Krühnin letkeä rumpalointi ja Anna Pesosen linjakkaat koskettimet luotaavat täydellisesti Suopursun ja Siltasen sävelkieliä, eikä esteettinen kokonaisote petä kertaakaan."

-Hannu Linkola, Soundi

Amurin Spotify

Share This Event

bottom of page