top of page

Tiilitehdas Psychedelic: JUPITER + SWARM + VARKAT

Myyntipaikkojen varaus on päättynyt.
Katso muut tapahtumat.
Tiilitehdas Psychedelic: JUPITER + SWARM + VARKAT
Tiilitehdas Psychedelic: JUPITER + SWARM + VARKAT

Aika ja paikka

04. elok. 2023 klo 18.00 UTC+3

Tiilitehdas, Nukarintie 5, 05400 Tuusula, Finland

Lisätiedot

Tiilitehdas Psychedelic on psykedeeliselle ja raskaalle rockmusiikille pyhitetty ilta. 

JUPITER - Helsinki

Omalla hapokkaalla soundillaan vuodesta 2011 rymistellyt bändi on kuulunut jo pitkään suomi-psyken kärkikaartiin. Yhtye julkaisi neljännen pitkäsoittonsa 26.6.2023. 

Uuden levyn nimi on Uinumas ja sen voi kuunnella mm. TÄSTÄ. Albumilla Jupiterin jättiläismäisen vahva rytmisektio kietoutuu jälleen kitaristi Tuukka Vänskän aistikkaan psykedeeliseen soittoon. 

Tuukka Vänskä - kitara, laulu 

Mikko Toukola - basso

Valtteri Louhisola - rummut

SWARM - Lahti/Helsinki

SWARM on vuonna 2020 perustettu helsinkiläis/lahtelainen kokoonpano, jonka jäsenistä löytyy aiemmin tuttuja kasvoja muun muassa sellaisista yhtyeistä kuin Dark Filth Fraternity, Before the Dawn ja Musta Risti. Bändin soundimaailma on mystinen ja raikas sekoitus shoegazesta grungeen ja klassisesta rockista psykedeeliseen rockiin, runsaalla fuzz-kitaroinnilla täydennettynä. Bändi on julkaissut omaa nimeään kantavan esikois ep:n kesäkuussa 2022 (918 Records) ja alkuvuodesta 2023 tuplasinglen Sun is the one/Weight (digijulkaisu). Vuonna 2023 SWARM on Suomen lisäksi keikkaillut Ruotsissa ja Baltiassa. SWARM on energinen ja vaikuttava livebändi, joka kannattaa kokea!

Infot lipuista ja soittoajoista tiedotetaan pian. 

Share This Event

bottom of page