top of page

Tiilitehtaan juhannus: Jukka Nousiainen Trio + Teini-Pää + Modem + Nuoruus

Myyntipaikkojen varaus on päättynyt.
Katso muut tapahtumat.
Tiilitehtaan juhannus: Jukka Nousiainen Trio + Teini-Pää + Modem + Nuoruus
Tiilitehtaan juhannus: Jukka Nousiainen Trio + Teini-Pää + Modem + Nuoruus

Aika ja paikka

21. kesäk. 2024 klo 15.08 UTC+3

Tiilitehdas, Nukarintie 5, 05400 Tuusula, Finland

Lisätiedot

TIILITEHTAAN JUHANNUS

Ruuhka-Suomen ihanimmat juhannusjuhlat järjestetään perjantaina 21.6. Tiilitehtaalla.

Tapahtuma järjestetään Tuusulan Jokelassa 150-vuotiaan tiilitehtaan historiallisessa pihapiirissä.

Mitä ihanimmat esiintyjät, pikkuinen puusauna lämpöisenä ja  pulikointia viereisellä Jokelan lammella. Tiilitehtaalla luonnonrauha,  kultaisten vuosikymmenten tehdasromantiikka ja yöttömän yön mystiikka  yhdistyvät ikimuistoiseksi keskikesän festivaaliksi.

Jokelaan pääset kätevästi R-junalla. Tiilitehdas sijaitsee aivan juna-aseman vieressä.

JUKKA NOUSIAINEN TRIO

Suomirokin pelastaja ja profeetta! Jukka Nousianen Trio on Jukan uusi  sähköinen keikkakokoonpano. Vanhaa Kumppanit-bändiä pelkistetympi yhtye  on osoittautunut keikoilla mielettömän draivin omaavaksi livebändiksi,  jonka tulkinnoissa Nousiaisen kirjoittamiin kappaleisiin saadaan uutta  virtaa ja keskikesän juhliin sopivaa herkkyyttä.

  • Jukka Nousiainen - laulu ja kitara
  • Sini Suvanto - rummut ja laulu
  • Ninni Luhtasaari - basso ja laulu

"Sinin kanssa olen soittanut jo kymmenen vuotta ja Ninninkin olen  tuntenut jo pitkään ja fanittanut hänen soittoa ja laulua  Pintandwefallissa, Ninni Forever Bandissä ja Ristossa. Soitamme  omanlaisiamme versioita vanhoista kappaleistani sekä uutta yhdessä  työstettyä musaa." -Jukka Nousiainen

TEINI-PÄÄ

Teini-Pää on pöhköpopin sanansaattaja, jonka  kappaleissa ihastutaan,  haaveillaan ja tehdään tarkkasilmäisiä huomioita  elämästä. Kaiken  liimana toimii vaivattomuus ja vaaleanpunaisen  purukumin lailla  tarttuvat melodiat. Teini-Pää on ihanaa kesäöiden  musiikkia, jonka  popin ja nössöpunkin yhdistelmä etenee säröisten  kitaraliidien  saattelemana kertakaikkisen vaivattoman hurmaavasti –  Teini-Pää on  taivaallista kimaltelua!

Debyyttialbumi Maailma kyllä odottaa ilmestyi Soit Se Silti -levy-yhtiön julkaisemana tammikuussa 2022. Albumi keräsi ilmestyttyään   hurjan määrän positiivisia arvioita. Yhtye oli myös ehdolla   Kriitikoiden valinta -kategoriassa Emma Gaalassa 2023.

Teini-Pää julkaisi 10.2.2023 toisen albuminsa nimeltään Sata syytä aloittaa. Se nostettiin Radio Helsingin viikon levyksi. Kypsempi, syvempi ja harkitumpi levy sai kriitikoilta  ylistystä. Yhtye on keikkaillut molempien levyjen ilmestymisten myötä   ahkerasti ja ihastuttanut yleisöään niin klubeilla kuin lukuisilla   festivaaleilla.

MODEM

MODEM on hekumallisen dystooppista suomenkielistä synapoppia luova yhtye, jonka muodostavat Tytti Roto ja Ville Valavuo.   Kaksikon omavarainen äänitys-ja julkaisuprojekti sai alkunsa, kun   italokauhuelokuviin ja Minimal wave-levymerkin katalogiin uppoutuminen   yhdistyi rumpukoneiden ja analogisyntikoiden innoittamaan  musiikilliseen  kokeiluun. Ensimmäinen virallinen MODEM-julkaisu Elokuvia / Autofiktio 12″ single ilmestyi keväällä 2022 Ilona Lehtosen ohjaaman sinemaattisen musiikkivideon saattelemana. Yhtyeen debyyttialbumi Megalomania ilmestyi huhtikuussa 2024 ja albumin ensimmäinen single Kamera julkaistiin helmikuun 2024 alussa.

NUORUUS

Nuoruus soittaa Suomen kovinta garagejytää. Helsinki garage-rock mayhem!

GOOD SAUNA

Tiilitehtaalla on juhannuksen pikkuinen puusauna, joka on rajattomasti juhannusvieraiden käytössä.

Suosittelemme uintiretkeä viereiselle Jokelan lammen uimarannalle ja kunnon löylyttelyjä siihen päälle! <3

Liput Early Bird -tarjouksessa toukokuun loppuun.

Tervetuloa Tiilitehtaalle! <3 <3 <3

Share This Event

bottom of page