top of page

TTY: Lempi Elo + Pekka Laine & Anna Inginmaa + Petja Päivärinne

TTY: Lempi Elo + Pekka Laine & Anna Inginmaa + Petja Päivärinne
TTY: Lempi Elo + Pekka Laine & Anna Inginmaa + Petja Päivärinne

Aika ja paikka

11. elok. 2023 klo 18.00 UTC+3

Tiilitehdas, Nukarintie 5, 05400 Tuusula, Finland

Lisätiedot

Tuusulan taiteiden yössä voi tapahtuma mitä vain, kun kesäillassa esiin nousevat eri alojen taiteilijat. Teatteria, musiikkia, sirkusta, tanssia ja visuaalista taidetta – myös itse tehden.

Tiilitehtaalle on Tuusulan Taiteiden Yössä vapaa pääsy. 

Lempi Elo 

Lempi Elon musiikissa kaikuu niin folk, jazz kuin klassinen ja progressiivinen musiikki. Aamukahveista havumetsämaisemiin, päivännoususta illankajoon, Elo kertoo tarinoita matkasta, jossa kierrymme yhteyden ja yksinäisyyden salaisuuksiin. Yhtyeen lausuessa melodiat tututkin paikat tuntuvat vierailta.

Lempi Elo on hurmannut kuulijoita tuoreella levyllään Huojuvat puut, jonka laulujen on kuvailtu olevan jatkumoa Liekin ja Scandinavian Music Groupin kaltaisten klassikkoartistien värittämään laulukirjaan. Elon laulukirjassa uskalletaan hengittää niin veden alla, puun sisällä kuin lapsuuden kevätjuhlissa suvivirren halkoessa holvikaaret. Luvassa on tunnelmointia ja tykistystä.

Petja Päivärinne

Parikymppinen opiskelija on viettämässä yksinäistä perjantai-iltaa. Koulukiireiden ja stressin ympäröimänä hän ei ole ehtinyt ajattelemaan, mitä hän omalta elämältään oikeasti haluaa. Lopulta hän havahtuu nykytilanteestaan ja ryhtyy toimiin muuttaakseen elämänsä suunnan. Lopputulos on menevä ja mukaansatempaava jongleerausesitys poikamies-energialla.

Anna Inginmaa & Pekka Laine Anna Inginmaan ja Pekka Laineen muodostama duo syntyi oivalluksesta: tämän kaksikon yhteistyö toimii erinomaisesti, kun musiikki pelkistetään ja riisutaan kaikesta epäolennaisesta. Tyylikäs jazzlaulaja ja 1960-luvun kohtalokkaita kaikuja kanavoiva kitaristi esittävät duokeikoillaan tunnetta ja vaaraa tihkuvia yökerhoballadeja hämärän rajamailta. Keikoilla kuultava ohjelmisto tarjoilee välähdyksiä 2024 ilmestyvältä Inginmaa/Hypnomen -albumilta. Elokuvallisia maailmoja sielukkaasti maalaileva kokonaisuus on jatkoa vuonna 2016 ilmestyneelle ja erinomaisen vastaanoton saaneelle albumille Huominen on uni, joka syntyi yhteistyössä Kauko Röyhkän kanssa.

AIKATAULU NOIN:

21.00 Lempi Elo

20.00 Petja Päivärinne

19.00 Pekka Laine & Anna Inginmaa

Tiilitehtaan keikat K18.

Share This Event

bottom of page