top of page

TV Smith + Sarparanta (soolo) Tiilitehtaalla

Registration is closed
See other events
TV Smith + Sarparanta (soolo) Tiilitehtaalla
TV Smith + Sarparanta (soolo) Tiilitehtaalla

Aika ja paikka

09. syysk. 2022 klo 19.00

Ravintola Tiilitehdas, Nukarintie 5, 05400 Tuusula, Finland

Lisätiedot

Punks not dead ja viimeisiä viedään!  Tiilitehtaan kauden 2022 toiseksi viimeinen ilta säkenöi legendaarista punk-energiaa.

TV Smith (UK)

The Adverts perustaja ja brittipunkin legenda TV Smith saapuu syyskuussa Suomeen minirundille. Tim tulkitsee soolona viimeisimmän ’Lockdown Holiday’ -albuminsa kappaleita sekä vanhempaa soolomateriaaliaan, ja tietenkin The Advertsin klassisimmat biisit.

'Punk-laulaja ja lauluntekijä Tim ”TV” Smith on ihailtavan aktiivinen ikiliikkuja, joka kirjoittaa väsymättä teräviä, rytmikkäitä ja tarttuvia protestilauluja, kiertää ankarasti kuritetun akustisen kitaransa kanssa maailmaa, levyttää yksin ja eri bändien kanssa sekä julkaisee seikkailuistaan päiväkirjoja. 

Valppaasti ajan ilmiöitä ruotivan artistin Adverts-syntyinen punk-uho välittyy yhä, esiintyipä hän Die Toten Hosenin keikalla 30 000 saksalaiselle tai tamperelaisessa olohuoneessa synttärivieraille.’ (SOUNDI)

Sarparanta (soolo)

Sarparanta-yhtye on No Shamen laulaja/lauluntekijänä sekä kuvataiteilijana tunnetun Sampsa Sarparannan pitkään odotettu paluu musiikkikentälle. 

"No Shamen lopettamisesta toivuttuani aloin kasata ympärilleni uutta ”soolobändiä” ja työstää uutta levyä täysin omillani, juuri sellaiseksi kuin haluan ilman mitään raja-aitoja. Vähimmäistavoitteena tehdä kitararokkia, joka ei kuulosta tunkkaiselta. Prosessi on ollut hidas ja huolellinen. Mielestäni tuo vähimmäistavoite on saavutettu."

Tällä kertaa Sarparanta esiintyy soolona.

Syksyllä 2021 julkaistu levy otettiin vastaan kehuvin arvioin. Miehen itsensä mukaan levyllä on mukana kaikki ne elementit, joista hänen musiikkinsa on aina tunnettu: Melodisuus, tarttuvat kertosäkeet, kaiken kattava melankolinen alavire ja sanoituksissa yhteiskunnallisuus ja suora henkilökohtaisuus.

Liput ennakkoon 9,90e + palvelumaksu

Ovelta 13e

Ei narikkaa. 

21.00 TV Smith

20.00 Sarparanta (soolo)

19.00 Lipunmyynti alkaa ovella

Share This Event

bottom of page